ȘEDINȚĂ BIROU EXECUTIV SINDICAT TRAFIC 2009- 03.06.2021

În  data de 03 iunie 2021  începând cu ora  09.30  la sediul din stația  Nicolina, clădirea Gării internaționale, etaj 2, se convoacă  ședința Biroului  Executiv al  Sindicatului Trafic 2009 la care vor participa și membrii Comisiei de cenzori; având în vedere situația generată de virusul COVID-19, este recomandată purtarea măștii, iar accesul membrilor de sindicat este restricționat, având în vedere spațiul limitat avut la dispoziție.
   Conform  prevederilor statutului  Sindicatului  Trafic 2009, se convoacă următorii:
 1.Sandu Gheorghe, RRC Iași;
 2.Hulubei Gheorghe Ionuț, stația Grajduri;
 3.Acasandrei Dorin, h.m. Berheci ;                                                             4.Macovei  Victor  Cristian, h.m. Holboca ;;                                                     5.Mănuță Dragoș Daniel, R.R.C. Iași ;                                                         6.Morariu Mihai Marian, stația Podu-Iloaiei ;                                               7.Țuțușanu Vlăduț Ionuț, h.m. Bîrnova ;                                                         8.Furică Iustinian, R.R.C. Iași ;                                                                     9.Irimia Maria, h.m. Sîrca;
 10.Opria Petru, stația Cristești Jijia ;
  În atașament, este telegrama nr.66 din 10.05.2021, transmisă în teritoriu,

HRISTOS A ÎNVIAT ! PAȘTE BINECUVÂNTAT !

SFÂNTA EVANGHELIE DUPĂ MATEI:

„După ce a trecut sâmbăta, când se lumina de ziua întâi a săptămânii (Duminică), au venit Maria Magdalena și cealaltă Marie ca să vadă mormântul. Și iată, s-a făcut cutremur mare, că îngerul Domnului, coborând din cer și venind, a prăvălit piatra și ședea deasupra ei. Și înfățișarea lui era ca fulgerul și îmbrăcămintea lui albă ca zăpada.

Citește tot articolul

LA C.N. C.F. „CFR-SA” - PRIMĂ DE PAȘTE, 2021...

În data de 21.04.2021, în urma întâlnirii dintre administrația C.N.C.F. „CFR-SA” și organizațiile sindicale semnatare de C.C.M., a fost semnat un Acord cu privire la utilizarea fondului de 5% pentru cheltuieli sociale.

Citește tot articolul

LA C.N. C.F. „CFR-SA” - PRIMĂ DE PAȘTE, 2021... (2)

Citește tot articolul

SINDICATELE, LIDERII, MEMBRII DE SINDICAT...